يك كريمر قهوه خوشمزه تهيه كنيد

۵۰ بازديد

بسياري از كساني كه قهوه مي‌نوشند، قهوه را تلخ و بدون هيج طعم دهنده‌اي استفاده مي‌كنند. اما بسياري از ما، استفاده از موادي كه به قهوه اضافه مي‌شوند را دوست داريم. كريمر نوعي طعم دهنده است كه به قهوه اضافه مي‌شود و به آن غلظت و طعم مي‌دهد. اين ماده گاه به صورت پودر و گاه به شكل مايع است. بطور مثال كافي ميت نوعي كريمر است. ابتدا بهتر است بدانيد كه به منظور تهيه كريمر براي قهوه به چه موادي نياز است. اگر اين مواد را خانه داشته باشيد، مي توانيد براي خود يك كريمر سالم تهيه كنيد.

طرز تهيه يك كريمر ساده

براي تهيه كريمر براي قهوه به چند ماده كرمي نياز داريد. طعمهاي ديگر مانند شكلات، دارچين و يا وانيل را مي‌توانيد پس از تهيه كريمر ساده به آن اضافه كنيد.

مواد و لوازم مورد نياز:

  • شير عسلي ۱۱۴ اونس
  • شير يا خامه ۱ و ۴/۳ اونس (۱۴ اونس)
  • طعم دهنده مانند شربت ساده و ادويه براي طعم دادن
  • يك شيشه دردار
  • مخلوط كن

روش تهيه:

همه مواد را خوب مخلوط كنيد تا يكدست شوند. مواد، آماده استفاده هستند. مواد باقيمانده را در ظرف شيشه‌اي دردار بريزيد. كريمر بدست آمده براي ۲ هفته ماندگاري دارد.

انواع كريمر با طعمهاي مختلف

در اين مرحله مي‌توانيد از قدرت خلاقيت خود استفاده كنيد. ابتدا با طعمهايي كه همه دوست داريد شروع كنيد. اگر مي‌خواهيد كريمر غليظ تر باشد، از خامه به جاي شير استفاده كنيد. براي اينكه كالري كمتري جذب كنيد، بهتر است شير عسلي كم چرب و هر نوع شيري كه دوست داريد( شير نارگيل) مصرف كنيد.

براي طعم بهتر، به كابينت آشپزخانه تان سري بزنيد. ادويه‌هايي مثل دارچين يا جوز هندي، عصاره‌هايي مانند وانيل، نعنا فلفلي، بادام و فندق، ميتوانند طعم كريمر شما را بهتر كنند. علاوه بر اين ادويه مخصوص كدو حلوايي و شربت شكلات نيز براي طعم دادن به كريمر بسيار مناسبند. بهتر است براي تهيه كريمر، دو قاشق چايخوري ادويه و عصاره استفاده شود.

هنگامي كه ادويه خشك استفاده مي‌كنيد، بهتر است كه كريمر ساده و ادويه را روي حرارت قرار دهيد تا ادويه در كريمر حل شده و بافتي شن مانند ايجاد نكند. عصاره وانيل طعم آن را بهتر مي‌كند. ادويه‌ها و عصاره‌ها را برمبناي ذائقه خود انتخاب كنيد. كريمر براي قهوه

جايگزين شير عسلي

بسياري از افراد شير عسلي را با شير پر چرب اشتباه مي‌كنند. شير عسلي از شير گاو تهيه شده و به دليل پختن آب آن بخار مي‌شود. سپس به آن شكر اضافه مي‌شود و ماده اي غليظ و شيرين بدست ميايد. شير پر چرب و غليظ نيز جوشيده مي‌شود تا آب آن از بين برود. اما به اين شير شكر اضافه نمي‌شود و به همين دليل خيلي غليظ نيست.

اگر چه پايه اصلي كريمر شير عسلي است، اما همه شيريني و چربي دوست ندارند و حتي ترجيح مي‌دهند كه از شيرهاي غير لبني استفاده كنند. شما مي‌توانيد از شير نارگيل، برنج، سويا و يا بادام استفاده كنيد. گاه اين افراد شير كم چرب و شيرين كننده‌هاي مصنوعي را به شير عسلي و شكر ترجيح مي‌دهند. با اين وجود اگر هنوز هم غلظت شير عسلي را دوست داريد، به راحتي مي‌توانيد موادي را كه دوست داريد با كمك حرارت به غلظت مناسب برسانيد.

كلام آخر

كافي كريمر را به آساني مي‌توان در خانه تهيه كرد. تركيب مقدار مساوي شير، شير عسلي، شيرين كننده و طعمهايي كه دوست داريد، براي خود كافي كريمر تهيه كنيد. با در نظر گرفتن بودجه و سليقه خود مي‌توانيد كافي كريمرهاي خوش طعم تهيه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.