آرشیو دی ماه 1400

آسمان نگار

چرا ارده شيره خوب است؟

۱۴ بازديد

خواص ارده شيره براي سلامتي بدن چيست؟

يكي از لذيذترين و سنتي‌ترين خوراكي‌هايي كه ايرانيان آشنايي بسيار زيادي با آن دارند، ارده و شيره است. البته استفاده از اين تركيبات معجزه‌آسا مختص ما ايراني‌ها نيست، بلكه در كشورهاي عرب و ترك نيز ارده و شيره طرفداران زيادي دارد. اين خوراكي لذيذ به‌صورت هاي مختلفي درست مي‌شود. به‌عنوان‌مثال از شيره ميوه‌هاي مختلف مانند انگور، خرما و انجير تشكيل مي‌شود و از كنجد هم براي طعم‌دهنده نيز استفاده مي‌شود. حال مسئله اصلي كه مطرح مي‌شود اين است كه خواص ارده و شيره انگور براي سلامتي چيست؟ اين خوراكي پرطرفدار چه فوايدي دارد، آيا مصرف آن توصيه مي‌شود؟

چطوري حساسيت غذايي را كنترل مي كنند؟

۱۵ بازديد

جمع‌آوري اطلاعاتي در خصوص آيتم‌هاي غذايي مصرف‌شده، علائم، غذاهاي مشكوك و تعيين مقدار ماده مصرفي جهت درمان تغذيه‌اي حساسيت غذائي لازم است.
تاريخچه پيش از تولد، تغذيه كمكي اوليه و مواجهه با مواد غذايي نيز براي تعيين عامل حساسيت زا اهميت دارند.
اندازه‌گيري‌ها در كودكان بايد شامل بررسي منحني رشد نيز باشد چون كاهش وزن براي قد مي‌تواند با سوء جذب يا آلرژي غذايي و يا عدم‌تحمل غذايي در ارتباط باشد. علائم باليني سوءتغذيه و ذخاير توده چربي و ماهيچه‌اي نيز بايد بررسي شود.

 

آزمايش خون براي حساسيت غذايي چيست؟

۱۴ بازديد

گاهي اوقات برخي غذاها حس ناخوشايندي را در شما ايجاد مي‌كنند. اين حالت هيچ ربطي به سالم بودن يا نبودن غذا ندارد. آن‌ها تعداد قابل ملاحظه‌اي از نشانه‌هاي حساسيت غذايي همچون سردرد، مشكلات گوارشي، درد مفاصل يا مشكلات پوستي را ايجاد مي‌كنند. شناسايي غذاهاي دردسرساز امر دشواري است. علت اين است كه واكنش‌هاي ناشي از حساسيت‌هاي غذايي، تا چند ساعت يا بيشتر پس از مصرف غذا، با تأخير ظاهر مي‌شوند. برخي متخصصان پزشكي، براي تشخيص بهتر غذاهاي ذاتاً مشكل ساز، آزمايش حساسيت غذايي را پيشنهاد مي‌دهند.