طرز تهيه پيراشكي رژيمي يكي از خوشمزه ترين پيش غذاها است كه طرفداران بسياري دارد. اگر شما هم جزو دسته گياهخواران و علااقه مند به پيراشكي هستيد نگران نباشيد، در اين دستورپخت طرز تهيه پيراشكي مخصوص گياهخواران را آموزش داده ايم.
مواد لازم پيراشكي رژيمي
- مخمر : 1 قاشق غذاخوري سر پر
- آب گرم : 1 فنجان
- شكر : 1 قاشق غذاخوري
- نمك : 1 قاشق چايخوري
- روغن : 3 قاشق غذاخوري
- ماست : 1 فنجان
- تخم مرغ : 2 عدد
- آرد : 4 فنجان
مواد لازم براي تهيه مايع درون پيراشكي رژيمي
- پياز قرمز متوسط : 1 عدد
- زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
- كلم سفيد خرد شده : 1 فنجان
- كلم قرمز خرد شده : 1 فنجان
- هويج رنده شده : 1 فنجان
- رب گوجه فرنگي : 1 قاشق غذاخوري
- آب ليمو تازه : 1 قاشق غذاخوري
- روغن زيتون، نمك و فلفل : مقداري
طرز تهيه پيراشكي رژيمي
- آب 100 درجه و شكر را خوب مخلوط كرده و مخمر را اضافه كنيد.
- اين مخلوط را براي 10 دقيقه كنار بگذاريد.
- نمك، روغن، ماست و تخم مرغ را به اين مخلوط افزوده و خوب هم بزنيد.
- آرد را كم كم اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا خمير كاملا يك دست شود.
- خمير را براي يك ساعت استراحت داده و در اين فاصله مواد داخلي پيراشكي را درست كنيد.
- پياز را تفت دهيد تا طلايي شود.
- نمك و ادويه را اضافه كرده و تفت دهيد.
- كلم و هويج را اضافه كرده و تفت دهيد.
- رب گوجه فرنگي را اضافه و براي 10 دقيقه بگذاريد تا بپزد.
- بعد از خاموش كردن شعله گاز آبليمو را اضافه كند.
- خمير را به اندازه پرتقال برداريد و كف دست تان باز كنيد.
- از مخلوط درست كرده درون آن ريخته و خمير را ببنديد.
- پيراشكي ها را در آرد غلطانده و درون روغن سرخ كنيد.
منبع اين قسمت از متن سايت قند پهلو است.
پيراشكي يكي از خوشمزهترين و محبوبترين عصرانهها يا ميانوعدههاي دنياست كه با كمي تغيير در دستورالعمل، تقريبا در همه كشورهاي دنيا پخته ميشود. اين شيريني خوش عطر و طعم كه طرفداران زيادي در همه دنيا دارد، روش پخت چندان سختي ندارد. هرچند در هر قنادي ميتوانيد پيراشكي تهيه كنيد، اما يادگيري طرز تهيه پيراشكي خانگي رژيمي و آمادهسازي آن براي عزيزان حسوحال ديگري دارد. در اين مطلب با ما همراه باشيد تا با نحوه پخت پيراشكي آشنا شويد.
مواد لازم :
-
- ۴ فنجان آرد
-
- ۲ قاشق چايخوري بكينگ پودر
-
- ۱/۴ قاشق چايخوري نمك
-
- ۲ عدد تخممرغ
-
- نصف پيمانه شكر رژيمي كامور
-
- ۱ قاشق چايخوري وانيل
-
- ۲/۳ پيمانه شير كم چرب
-
- ۱/۴ پيمانه كره ذوب شده
-
- روغن سرخ كردني بدون ترانس به مقدار لازم

طرز تهيه :
در اين آموزش ابتدا به آمادهسازي پيراشكي ميپردازيم. در اين بخش تهيه خمير، قالبگيري و سرخ كردن پيراشكيها را آموزش خواهيم داد. سپس در مرحله بعدي طرز تهيه سس طعمدار براي تزيين روي پيراشكي را ميگوييم.
۱. تركيب مواد براي خمير پيراشكي
تخممرغ، شكر رژيمي و وانيل را در يك ظرف بزرگ با هم مخلوط كنيد. با استفاده از سرعت متوسط مخلوطكن برقي محتويات ظرف را به خوبي در حدود سه دقيقه هم بزنيد و مخلوط كنيد. شير و كره ذوب شده را نيز در يك ظرف كوچك مخلوط كنيد. سپس در يك كاسه متوسط آرد، نمك و بكينگپودر را هم با يكديگر مخلوط كنيد.
مخلوط آرد و شير را بهطور متناوب به تركيب تخممرغ اضافه كرده و بعد از هر بار اضافه كردن با سرعت كم هم بزنيد تا تركيب شوند. با همه اين تركيبها، خمير پيراشكي كاملا آماده خواهد بود. حالا بايد روي خمير را بپوشانيد و آن را حدود دو تا چهار ساعت در يخچال بگذاريد.
۲. پهن كردن خمير در طرز تهيه پيراشكي
پس از گذشت مدت زمان لازم، خمير را از يخچال بيرون آوريد و روي يك سطح آغشته به آرد پهن كنيد. با استفاده از يك وردنه خمير را باز و پهن كنيد. پهن كردن خمير را تا جايي ادامه دهيد كه ضخامت آن به حدود سه سانتيمتر برسد. در نظر داشته باشيد نبايد آرد اضافي روي خمير بريزيد، چرا كه اين كار ميتواند پيراشكي شما را سفت و خشك كند.
۳. قالب گرفتن خمير براي پيراشكي
پس از پهن كردن خمير، بايد با استفاده از قالب مخصوص پيراشكي، روي خمير پيراشكيها را در آورده و آماده كنيد. براي اين كار قالب را روي خمير قرار داده و آن را فشار دهيد تا پيراشكيها در دل خمير جدا شوند.
در صورتي كه براي اين مرحله از طرز تهيه پيراشكي خانگي قالب آماده نداريد، ميتوانيد خمير را به چانههاي مساوي تقسيم كرده و آن را به حالت گرد و تو خالي شكل دهيد. هرچند اين كار كمي زمانبر خواهد بود؛ اما باعث ميشود محدوديتي در تهيه پيراشكي نداشته باشيد.
شما بايد خمير باقيمانده از قالبگيري پيراشكي را دوباره پهن و قالبگيري را مجدد تكرار كنيد. به طور تقريبي ميتوان گفت با ميزان مواد گفته شده اين حجم خمير براي پخت ۱۶ پيراشكي مناسب است.
۴. سرخ كردن پيراشكيها
براي سرخ پيراشكيها بايد دماي روغن را به ۳۶ درجه سانتيگراد برسانيد. شما همچنين ميتوانيد روغن را در يك ظرف بزرگ تا رسيدن به دماي ۳۵ درجه گرم كنيد.
در مرحله سرخ كردن شيرينيها، با استفاده از يك قاشق بلند يكي از پيراشكيها را درون روغن بيانداريد و مطمئن شويد دماي آن مناسب است. دوناتها را به مدت دو يا سه دقيقه در روغن نگه داريد تا سرخ شود. زماني كه رنگ يك سمت پيراشكيها طلايي شد، آنها را درون ظرف بچرخانيد تا هر دو طرف طلايي شود.

۵. تزيين پيراشكيها براي سرو
پس از سرخ شدن پيراشكيها، آنها را از روغن بيرون بياوريد و روي دستمال كاغذي يا كاغذ ويژه قنادي قرار دهيد تا روغن اضافي از آن جدا شود. بعداز انجام اين كار اجازه دهيد دوناتها كمي خنك شوند. البته در صورت تمايل ميتوانيد پيراشكيها را داغ سرو كنيد. پس از كم شدن ميزان روغن پيراشكيها نوبت تزيين و سرو آنهاست.
طرز تهيه روكش شكلاتي پيراشكي
حدود نيم ساعت قبل از تمام شدن زمان خنك شدن خمير، ميتوانيد روكش دونات را آماده كنيد. در نظر داشته باشيد روكش بايد قبل سرخ كردن دونات حاضر شود، زيرا چند دقيقه پس از سرخ شدن پيراشكيها بايد روكش آنها را كامل كنيد.
براي تهيه روكش شكلاتي ميتوانيد يك عدد شكلات تابلت كامور را به روش بن ماري ذوب كرده و از آن استفاده نماييد.
گیاه خواری به چه معناست؟
گیاه خوار بودن برای افراد مختلف معنای متفاوتی دارد. برای بعضی از افراد، این کلمه ممکن است به سادگی یک رژیم باشد، راهی که باعث بهبود سلامتی و تندرستی می شود. برای افراد دیگر، گیاه خواری اعتقاد عمیق تری به رابطه اخلاقی بین انسان و سایر حیوانات اشاره دارد، اعتقادی که آن ها را وادار می کند گوشت و سایر محصولات حاصل از ذبح حیوانات را مصرف نکنند. همچنین گیاه خواری می تواند بخشی از هویت اجتماعی و جامعه یک فرد و یا امری کاملا خصوصی و شخصی باشد. به طور خلاصه، به همان اندازه که گیاه خواران مختلفی وجود دارد، گیاه خواری نیز “معانی” متفاوتی دارد.
چگونه گیاه خوار شوم؟
گیاه خوار یا وگان شدن به سادگی تصمیم گیری برای عدم استفاده زیاد از محصولات حیوانی است. هم چنین ممکن است انتخاب کنید که از محصولات حیوانی اصلا استفاده نکنید و یا از شرکت هایی که به روش های دیگر از حیوانات استفاده می کنند نیز خرید نکنید.
در سطح منطقی تر، نحوه انجام این تغییر در واقع یک انتخاب شخصی است. اصلی ترین کاری که باید انجام دهید پایدار بودن آن است و برای انجام آن ممکن است بخواهید رژیم جدید خود را به گونه ای راحت کنید که از نظر جسمی یا فرهنگی برای شما شوک آور نباشد.